Articole tari si comentarii acide. Femele !

Intepaturi

Curve din Romania

Posted by 2lei pe Aprilie 14, 2010

“Bună ziua! Fotografiile de pe site-ul respectiv sunt autentice. Prestez sex normal şi oral la un tarif de 300 de lei ora. Locuiesc singură şi vă aştept la mine acasă, în zona Moşilor. Nu accept decât un singur partener”, ne-a spus Bianca, înarmată cu o politeţe care ne-a înmuiat genunchii.

“Bună! Bineînţeles că pozele sunt ale mele! Vino să mă vezi şi o să constaţi că arăt chiar mai bine. Preţul e mai piperat, dar nu e normal la cum arăt? 400 de lei ora pentru sex normal şi oral fără prezervativ. Dacă vrei, eu stau pe Ion Câmpineanu”, ne-a explicat tânăra de 22 de ani.

“Eu sunt Nicole! Da, pozele sunt reale. Sunt draguţă, nu-i aşa? 350 de lei pe oră costă şi sex oral, şi normal. Nu fac anal! Dacă vreţi, chem o prietenă care vă oferă meniu all inclusive! Putem veni noi la dumneavoastră sau vă dăm adresa exactă”, ne-a îmbiat cu o voce suavă Nicole.
sursa libertatea.ro .Acestea sunt curvele care se fut pe bani putini in comparatie cu vedetele de carton care apar prin ziare,alea sunt curve de lux si se combina cu un fraier cu bani ca sa le creasca cota!

Reclame

Un răspuns to “Curve din Romania”

  1. neofit said

    cine face sex pe bani nu e curva,este prostituata curvele merg din p. in p.,de placere,din curiozitate,de obsedate sau cine stie din ce interese ascunse;nu cer bani ;ba chiar se ofera [unele] sa te ajute.
    cine sunt tinerele ca n’am auzit de ele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s